تجاوز إلى المحتوى الرئيسي

Fakültemiz  ve İslami Araştırmalar Enstitüsü’nde eğitim gören uluslararası öğrenciler için 30 Mayıs Perşembe günü üniversitemiz Fuat Sezgin Salonu’nda toplantı düzenlendi.

Gerçekleşen toplantıda uluslararası öğrencilerin sorunları ve çözüm önerileri değerlendirildi.  Rektörümüz Prof. Dr. Musa Kazım Arıcan’ın konuşmalarıyla başlayan toplantı, Fakülte Dekanımız Prof. Dr. Selçuk Coşkun’un konuşmalarıyla devam etti. Dekanımız  Prof. Dr. Selçuk Coşkun, üniversitemizdeki öğrencilerin taleplerini dinledi. Programda ASBÜ Uluslararası Ofis Koordinatör Yardımcısı Öğr. Gör. Dr. Mahmut Yusuf Mahitapoğlu da uluslararası ofisin faaliyetleri ve öğrencilere yönelik çalışmaları hakkında bilgilendirme yaptı.