İlahiyat Fakültemiz ve İslami İlimler Mezunları ve Mensupları Derneği (ASİMDER) tarafından düzenlenen ve İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü tarafından desteklenen “Eğitimli Gençler Güçlü Yarınlar” projesinin açılış etkinliği 5 Haziran Çarşamba günü üniversitemiz Sezai Karakoç Salonu’nda gerçekleştirildi.

Programın açılış etkinliğinde İlahiyat Fakültemiz öğretim üyesi Doç. Dr. Mahmut Samar, Ankara İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürü Hayrettin İpekoğlu, İlahiyat Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Selçuk Coşkun ve Rektörümüz Prof. Dr. Musa Kazım Arıcan konuşma yaptılar.

Açılış konuşmalarının ardından İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Saffet Köse, “Modernite-Din Gerilimi Arasında Ailemiz Sorunlar-Çözüm Önerileri” başlıklı konuşmasını gerçekleştirdi.