Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dinler Tarihi Anabilim Dalı tarafından düzenlenecek Lisansüstü Sempozyumu, genç dinler tarihi araştırmacılarını bir araya getirmeyi hedeflemektedir. Özellikle yüksek lisans ve doktora öğrencileri arasındaki etkileşimin sağlanması, bilgi-tecrübe aktarımı ve alanın uzmanı hocalarla diyalogun geliştirilmesi amaçlanmaktadır. Bu yıl ilki düzenlenecek olan sempozyum, yüksek lisans ve doktora eğitimine devam eden öğrenciler ile lisansüstü eğitimini son üç yılda tamamlamış araştırmacıların başvurusuna açık olacaktır. Farklı disiplinlerin dinler tarihiyle etkileşimi ve dinler tarihinin diğer alanlara katkısı bakımından diğer disiplinlerden başvurular da kabul edilecektir.

İlan metnine buradan ulaşabilirsiniz

Başvuru için Tıklayınız.