Ana içeriğe atla

Fakültemizin 2023-2024 Akademik Yılı İkinci Dönem Mezuniyet Töreni, 27 Haziran Perşembe günü Melike Hatun Camii Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Törene, ASBÜ Rektör Yardımcısı ve Fakültemiz Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ali Osman Kurt, Fakülte Dekanımız Prof. Dr. Selçuk Coşkun, fakülte hocalarımız, mezun öğrencilerimiz ve aileleri katıldı.

Tören, açılış konuşması ve İstiklal Marşı ile başladı. Ardından, Kur’an-ı Kerim Okuma ve Kıraat Anabilim Dalı Öğretim Görevlisi Kurra Hafız Abdulaziz Şeker'in Kur’an-ı Kerim tilaveti ile devam etti. Törende, Fakülte birincimiz Maşite Sebahat Nur Ercan’ın ve Filistin asıllı uluslararası öğrencimiz Noor Abu Awwad’ın konuşmalarına yer verildi.

Fakülte Dekanımız Prof. Dr. Selçuk Coşkun ve Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ali Osman Kurt’un selamlama ve açılış konuşmalarının ardından, ASBÜ İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Muhammed Sevinç ve ekibi tarafından gerçekleştirilen ilahi dinletisine yer verildi.

Mezun öğrencilerimiz beş yıllık eğitim hayatlarını özetleyen ve hatıralarla dolu video gösteriminin ardından, dereceye giren öğrencilere ödülleri takdim edildi. Fakülte beşincisi Mustafa İbrahim Albayrak, dördüncüsü Osman Akyıldız, üçüncüsü Elif Havva Erçevik, ikincisi Nazlı Erdoğan ve birincisi Maşite Sebahat Nur Ercan ödüllerini ve plaketlerini alarak mezuniyet belgelerini aldılar.

Tören, mezuniyet belgelerinin takdimi ve toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi. Mezunlar, kep atma töreniyle bu özel günü taçlandırdılar. Fakülte Dekanımız Prof. Dr. Selçuk Coşkun, tüm mezunlara sağlıklı, mutlu ve başarılı bir gelecek dileyerek sözlerini noktaladı.

Fakültemizin mezunlarını verdiği bu anlamlı günde, mezun öğrencilerimiz ve aileleri büyük bir gurur ve mutluluk yaşadılar. Tüm mezunlarımıza yeni hayatlarında başarılar diliyoruz.

 

1

 

 

3

 

456

 

Tarih

Hizmetlerimizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz.

asbu.edu.tr' yi kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.