Özbekistan'dan gelen bir heyet, fakültemizin uzmanlık alanlarıyla ilgili işbirliklerini geliştirmek, ortak çalışma alanlarını belirlemek ve çeşitli konularda istişarelerde bulunmak üzere Fakülte Dekanımız Prof. Dr. Selçuk COŞKUN'u makamında ziyaret etti.

Heyetin başkanlığını Özbekistan Cumhuriyeti Din İşleri Komitesi Daire Başkanı Kamoljon KOMİLOV yaptı. Heyete, Özbekistan Cumhurbaşkanlığı personeli Şahzod İSLAMOV, Özbekistan İslam Medeniyeti Merkezi Müdür Yardımcısı Firdavs HALIMOV, İmam Tirmizi Uluslararası Araştırma Merkezi Müdürü Muzaffarhan JONIYEV ve Özbekistan Büyükelçiliği Eğitim Sorumlusu Abdulmelik Tuyçibayev de eşlik etti.

Yapılan görüşmelerde, hem Özbekistan'ın hem de fakültemizin öncelikli alanları ve ortak çalışma potansiyelleri değerlendirildi. Kültürel etkileşimden akademik işbirliklerine kadar geniş bir yelpazede görüş alışverişi yapıldı ve gelecekteki ortak projeler için fikir alışverişinde bulunuldu.