Ana içeriğe atla

KKTC Cumhurbaşkanı Vekili Cumhuriyet Meclisi Başkanı Zorlu Töre, ülkede eğitim çalışmaları gerçekleştiren üniversitelere başlatmış olduğu ziyaretler çerçevesinde 25 Kasım 2022 Cuma günü ASBÜ Kıbrıs Kampüsü’nü ziyaret etti.

ASBÜ Kuzey Kıbrıs Kampüsü Rektörü ve fakültemiz Öğretim Üyesi Prof. Dr. Enver Arpa ve Fakülte Dekanımız Prof. Dr. Selçuk Coşkun'un da içinde bulunduğu yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Zorlu Töre, üniversite akademisyenleriyle bir araya gelerek, onların Öğretmenler Gününü kutladı.

Zorlu Töre, ASBÜ Kuzey Kıbrıs Kampüsünde akademisyenlere hitaben yaptığı konuşmada, milli ve manevi değerlerin hiçbir zaman ihmal edilmemesi gerektiğini vurgulayarak geçmişin bilinmesi halinde geleceğe daha iyi yürüneceğini söyledi.

Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi’nin çalışmalarını yakından takip ettiklerini ifade eden Töre, Öğretmenler Gününde akademik kadro ile bir araya gelmek istediklerini belirtti.

Atatürk’ün cumhuriyeti gençlere emanet ettiğini anımsatan Töre, bu anlamda gençlerin ülkelerine ve milletlerine faydalı olarak yetişmesinin son derece önemli olduğunu vurguladı.

Program Zorlu Töre’nin konuşmaları sonrasında hatıra fotoğrafı çekilmesi ardından sona erdi.

 

1

 

2

 

3

 

4

 

Tarih

Hizmetlerimizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz.

asbu.edu.tr' yi kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.