Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi 2022-2023 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni 22 Haziran Perşembe günü Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası Binası Tarihi Salon’da gerçekleştirildi.

Gerçekleştirilen törende Üniversitesi İkincisi olan İlahiyat Fakültesi öğrencimiz Seval Büşra Ateş’e ikincilik ödülü Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Osman Kurt tarafından takdim edildi.ASBÜ İlahiyat Fakültemizin Mezuniyet Töreni, Fakülte birincisi ve üniversite ikincisi Seval Büşra Ateş'in konuşması sonrasında plaket takdiminin ardından Dekanımız Prof. Dr. Selçuk Coşkun'un konuşmasıyla devam etti.  Mezunlara diplomalarının takdimi ve kep atma töreniyle mezuniyet töreni son buldu.

Fakültemizin ilk mezunlarını verdiği bu dönemde tüm mezunlarımıza en içten tebriklerimizi iletir, hepsinin sağlıklı, mutlu ve başarılı bir şekilde geleceklerini inşa etmelerini dileriz.

İlahiyat Fakültemizin Youtube ASBÜTV'de yayınlanan mezuniyet törenini izlemek için Tıklayınız

...