28.12.2018 tarih ve 30639 sayılı Resmi Gazete ile Üniversitemiz web sitesinde yayımlanan Araştırma Görevlisi kadrosuna başvuruda bulunan adayların ön değerlendirme sonucuna göre tabi tutuldukları 25.01.2019 tarihli giriş sınav (yazılı) ve nihai değerlendirme sonuçları;

Din Sosyolojisi için tıklayınız.

İslam Hukuku için tıklayınız.

ATAMAYA ESAS EVRAKLAR:

1. Dilekçe (tıklayınız)
  2. Biyometrik Fotoğraf (4 adet)
  3. Adli Sicil Belgesi
  4. Sağlık Raporu
  5. Mal Bildirim Beyannamesi (tıklayınız)
  6. Güvenlik Soruşturması Formu (2 adet) (tıklayınız)

Fakültemiz Araştırma Görevlisi kadrosuna atanacak olan aday(lar)ın yukarıda istenen atamaya esas evrakları 15/02/2019 tarihi saat 17.00 mesai bitimine kadar Fakültemiz Dekanlığı’na şahsen teslim etmesi gerekmektedir. Süresi içerisinde başvuru yapmayan aday atanma hakkından vazgeçmiş sayılacaktır.

Not: Ataması yapılacak olan aday(lar)a ayrıca yazılı tebligat yapılmayacaktır.

ADRES:

Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi